Dos bons exemples

Aquest dilluns també vam ser a  l’Institut Marta Mata de Montornès de Vallès.

La jornada va ser molt intensa, amb grups d’alumnes molt actius a la xarxa i, conseqüentment, amb moltes preguntes i anècdotes per aportar. El grup de pares de l’Ampa presents a la sessió de la tarda es van mostrar molt interessats i vam poder compartir amb ells diferents experiències i en van treure les seves conclusions. La direcció de l’escola té molt present la problemàtica que envolta l’ús de les xarxes socials entre els menors i el centre participa  en diferents iniciatives.

 A Cardona, els alumnes de tercer d’ESO que van guanyar el premi Mobile Learning Awards 2015 en la modalitat Mobile History Map estaven eufòrics i supermotivats. Als nois i noies de l’Escola Vedruna Carme Cardona els continguts els hi interessaven i es notava que tenien una bona base i coneixement sobre el món d’internet. Se senten còmodes en aquest univers tecnològic i tenen perfils i un nombre important de seguidors.

 A la tarda, els pares també es van mostrar molt receptius i atents a la informació que els vam facilitar i es van mostrar agraits per la tasca feta i per la implicació del colectiu de famílies en el projecte.