Escola Divina Providència, Mataró

Escola Divina Providència, Mataró

 

 

 

 

 

 

En la nostra visita als alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’Escola Divina Providència, de Mataró, ja d’inici vam detectar la bona preparació prèvia que havien rebut del professorat sobre aquesta matèria. Ho vam poder confirmar després amb les intervencions dels alumnes, tant en l’activitat de representar una xarxa com en la participació en els mots encreuats.

Els preocupaven molt les qüestions vinculades amb les edats mínimes d’accés a les xarxes socials i, també, els casos en què es requeria el consentiment dels pares per fer servir determinades apps (o bé Playstore, jocs… ). Van preguntar, per exemple, què havien de fer si els demanaven incloure moltes dades personals. Els nois i noies eren coneixedors o havien estat advertits sobre la prudència en la publicació d’informació i fotografies, i es mostraven força conscients de la importància també de restringir els “amics” a les xarxes socials.

Des de l’APDCAT, volem felicitar l’escola per tota la tasca feta i pel treball per conscienciar els alumnes de la importància de preservar la seva informació personal a la xarxa.