L’APDCAT obté un gran èxit en la convocatòria del projecte Menors, Internet i tecnologies: créixer i conviure en un món digital

Fins ara, més de 60 centres educatius d’arreu de Catalunya han sol·licitat participar en aquest projecte en què l’APDCAT convida els menors, els centres educatius i les famílies a reflexionar al voltant de l’ús responsable de les technologies.

Alumnes de 1r i 2n d’ESO, segons l’elecció dels centres, debatran al voltant de com fan servir les xarxes, amb quina assiduïtat, quines dificultats han trobat i  quins riscos han afrontat des del punt de vista de la privacitat, entre altres aspects.

També els conscienciarem sobre la gestió responsable de les dades personals quan utilitzen les tecnologies i Internet, amb unes pautes senzilles i entenedores que han de tenir en compte quan es relacionen en l’espai digital.

Ara estem en l’etapa d’adreçar-nos als centres sol·licitants, per tal d’establir calendaris d’actuacions i definir de quin nivell educatiu seran els alumnes que hi participaran.

Us n’anirem informant!