L’APDCAT participa en el grup de treball internacional de protecció de dades que lidera la CNIL

L’APDCAT, en el marc de la seva participació en el grup de treball internacional de protecció de dades en l’entorn educatiu liderat per la Commission Nationale de l’Informatique et des Libertés (CNIL), desenvolupa un paquet tutorial per a la formació del professorat sobre protecció de dades i privacitat.

En aquest moment, l’APDCAT, juntament amb altres autoritats de protecció de dades, aporta les seves observacions i comentaris de cara a la presentació del marc de competències per als estudiants de les facultats d’educació, professors i personal de l’entorn educatiu. Aquesta presentació tindrà lloc el proper mes d’octubre, a la Conferència Internacional d’Autoritats de Protecció de Dades que se celebrarà al Marroc.

L’objectiu és presentar una resolució sobre protecció de dades i privacitat en l’entorn educatiu, per promoure la integració de mòduls d’ensenyament en matèria de protecció de dades i privacitat dins els programes de formació del professorat i els programes escolars, i proposar una guia formativa de referència per donar suport a aquesta resolució.